Update: Prijsvraag: Win vrijkaarten voor The Woman in Black.

Ik heb een aantal vrijkaarten (met dank aan Dutch Film Works) voor The Woman in Black, die vandaag in premiere gaat hier bij ons in Nederland, en Daniel J Radcliffe Holland geeft er een aantal weg! (1 per persoon, kaart is geldig bij elke bioscoop die is aangesloten bij de Nederlandse vereniging van bioscoop exploitanten) Wil jij een kaart winnen, doe dan mee met onderstaande prijsvraag.

The Woman in Black (16 +) draait in o.a. Almere, Amsterdam, Beuningen, Den Haag, Ede (GLD), Enschede, Geleen, Groningen, Haarlem, Leiden, Maastricht, Roermond, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Drachten, Hoogeveen, Hoogezand & Zoetermeer. Zie voor meer info deze link. (en check eerst goed bij jouw bioscoop naar keuze, ik ben niet aansprakelijk voor fouten in de website link)

De prijsvraag (voor echte Daniel fans die ook deze site volgen niet zo moeilijk):
Werken aan een nieuwe film was niet heel erg moeilijk want Daniel heeft met vier mensen samengewerkt (kort en/of lang) tijdens het filmen van The Woman in Black die hij goed kent (persoonlijk en/of tijdens zijn eerdere producties), ik vraag je daarvan twee één te noemen
Weet jij het antwoord op bovenstaande vraag?
E-mail het antwoord (+ je naam & achternaam) naar marion@danieljradcliffe.tk
Vermeld duidelijk "prijsvraag The Woman in Black". Dubbele inzendingen via meerdere e-mail adressen worden niet geaccepteerd.

Update: Ik wacht nog op twee inzendingen..want ik heb nog 2 kaarten over, dus reageer snel! en vooruit je mag 1 persoon noemen i.p.v. 2.. ;)
Update: 21 maart 2012. De winnaars hebben bericht! kaarten zijn op.
Arthur Kipps (Daniel Radcliffe) is een jonge advocaat die naar het dorpje Crythin Gifford gestuurd wordt om een erfenis te regelen. Aan de rand van het dorp aan de drassige Britse oostkust moet hij de papieren van de overleden Alice Drablow doorspitten.

Terwijl hij in volledige afzondering in haar oude, door moerassen van de buitenwereld afgesloten landhuis werkt, ontdekt hij langzaam het tragische geheim van de vrouw. Een geheim dat nog altijd de rillingen over de ruggen van de dorpelingen laat lopen.

Wat de rondwarende vrouw in het zwart er mee te maken heeft wil niemand hem vertellen, maar haar verschijning brengt iedereen, ook Arthur, tot absolute doodsangst..
Hammer Films/Momentum Pictures

website: womaninblack.com & whatdidtheysee.com

News Archive

Blog Archive

Charity/Dan supports

Advertisement - Bol.com


Daniel Radcliffe DVD & Blu-rays
Harry Potter shop

Elite Affiliates

Listed

csotd
14 June 2011
Fan Lexikon
more

Official Disclaimer

Daniel J Radcliffe Holland is an unofficial website providing the latest news about British actor Daniel Radcliffe. No copyright infringement is intended. Please e-mail if you have any questions or complaints.
Full Disclaimer
- Privacy Policy.
Creative Commons Licentie