Daniel Radcliffe komt naar Nederland (What If première en de Nationale Filmdagen) - Daniel J Radcliffe Holland

Archive

Daniel Radcliffe komt naar Nederland (What If première en de Nationale Filmdagen)

Entertainment One Benelux heeft vandaag een persbericht uitgegeven waarin wordt aangekondigd dat Daniel naar Nederland komt!. Dit is voor het eerst dat hij hier een film gaat promoten (What If) en hij opent ook gelijk de eerste editie van De Nationale Filmdagen.

Met de première van de film is de release datum ook veranderd: van de eerder genoemde 4 september naar 18 september en de film is, in zijn eerste speelweek, te zien tegen het actietarief van De Nationale Filmdagen. Meer info vind je hieronder, mocht er meer vrijkomen dan update ik deze post.
Daniel Radcliffe opent op 15 september de eerste editie van De Nationale Filmdagen. De Nederlandse première van Radcliffe’s bioscoopfilm What If vormt daarmee de start van dit nieuwe branche-initiatief waarin het publiek gedurende een week voor 5 euro naar elke film kan in alle bioscopen en filmhuizen van Nederland. De Britse acteur geeft op maandagavond 15 september acte de présénce in Pathé Arena, Amsterdam, alwaar de kick off van de actieweek plaatsvindt. 
Over de film:
What If vertelt het verhaal van Wallace (Daniel Radcliffe) wiens hart al meerdere malen gebroken is, maar wie toch in ware liefde en romantiek blijft geloven. Wanneer hij Chantry (Zoe Kazan) tegenkomt klikt het gelijk en de twee raken bevriend. Chantry woont samen met haar vriend en Wallace komt net uit een relatie, toch is de chemie tussen hen overduidelijk… wat als je beste vriend de liefde van je leven blijkt te zijn? Regisseur Michael Dowse neemt de kijker op een lieve en grappige wijze mee in de zoektocht naar vriendschap en liefde. 
bron/foto: entertainmentone.nl

6 comments:

 1. Zijn er kaarten verkrijgbaar voor de premiere?

  ReplyDelete
 2. @Kelly de première zelf is alleen voor genodigden. aan de rode loper is er beperkt ruimte.

  ReplyDelete
 3. De beperkte ruimte aan de rode loper, is dat de plaats waar fans kunnen staan? En is er toevallig al een tijd bekend over hoe laat dit op maandag avond zal plaatsvinden? Zo niet, zal die tijd nog bekend worden gemaakt?

  Ik zit namelijk met mijn reistijd. Ik wil het dolgraag bijwonen, maar mijn laatste trein terug vertrekt om 11 uur.

  Sorry voor alle vragen, maar ik kan het nergens vinden als ik het op zoek, dus ik hoopte dat iemand het misschien zou weten.

  ReplyDelete
 4. @Amy,

  Ik weet op dit moment niet veel meer als jj en ik zit ook met dezelfde vragen. Ik heb gehoord dat de rode loper zal plaatsvinden tussen 19.00 – 21.00 uur.

  ReplyDelete
 5. @Marion Ben jij ook aanwezig maandag? Ik ben benieuwd hoe druk het zal worden! Ik heb nog gezocht naar een bevestiging voor de tijden, is het al 100% zeker dat het om 7 uur zal beginnen?

  Zelf ben ik van plan om er al een beetje optijd heen te gaan, want wie weet hoe druk het wordt.

  Misschien tot dan!

  ReplyDelete
 6. Hoi Amy,
  Helaas ga ik vandaag niet, na lang wikken en wegen (ik woon niet echt in de buurt van À'dam en ja waarschijnlijk wordt het nogal druk en ik heb verder geen kaarten voor die avond) ik las dat de voorstelling om 20:15 begint, dus ik verwacht tussen 19:00-20:15. Graag hoor ik van je hoe het was. En ook voor meer mensen die gaan: ik zou graag foto's zien. ;) Marion

  ReplyDelete

Rude or hate comments will be deleted. Same for commercial links.