Het Nieuwsblad interview (BE) - Daniel J Radcliffe Holland

Archive

Het Nieuwsblad interview (BE)

Het Nieuwsblad, dagblad in België, heeft een interview met Daniel gepubliceerd ter promotie van Playmobil: The Movie a.k.a. Playmobil de Film. Reporter Eva sprak hem in Londen. Hieronder enkele nieuwe uitspraken. “Ik James Bond? Daar ben ik te nerdy voor”

Rex Dasher. Een geheim agent, die verdacht veel doet denken aan James Bond.
“De naam van Bond werd zeer vaak genoemd als het ging over Rex. In mijn geval is dat dan een slechte imitatie geworden van Roger Moore als Bond. Rex heeft ook dat gladde en minzame.”

“Dat Rex overloopt van het zelfvertrouwen, is wat het zo plezierig maakt. Ik denk niet dat ik zo ben, maar ik ken wel mensen die op hem lijken. Mensen die er niet aan zouden denken aan zichzelf te twijfelen. Misschien zou ik dat graag ook kunnen. Maar een beetje zelftwijfel is ook goed voor je. (lacht) In de film wordt duidelijk dat Rex trouwens niet zo vlot is als hijzelf denkt. En Marla spreekt hem aan op zijn gedrag. Al valt te betwijfelen hoeveel hij daarvan oppikt.”
Over Playmobil
“Ik had de piratenboot, het ziekenhuis en de helikopter. Ze zitten in een doos op zolder bij mijn ouders, klaar om weer uitgepakt te worden als ik zelf kinderen heb. Ik creëerde mijn eigen verhalen met ze, speelde scènes na. Het is het dichtste dat ik ooit kwam tot echte acteerlessen. Tot mijn elfde speelde ik ermee, daarna kreeg ik het idee dat het niet meer kon. (lacht) Dan komen de games en de meisjes. De tienerhormonen beginnen te werken. En in mijn geval was dat ook de leeftijd waarop ik films begon te maken.”
Animatie liefhebber
“Het meeste van wat ik bekijk, is animatie. Films, maar ook reeksen zoals Bojack Horseman waar ik zelf ook in speelde, Rick & Morty, Big mouths, al is dat niet echt voor het Playmobil-publiek. (lacht) Sommige animatiefilms zijn van de beste films van de afgelopen twintig jaar. Monsters inc vind ik een van de beste aller tijden in dat genre. Mijn liefde voor animatiefilm en het feit dat ik nu toch een keer Bond kon spelen, dat waren mijn twee grote motivaties om hieraan mee te doen.”
bron: nieuwsblad.be.

No comments:

Post a Comment

Rude or hate comments will be deleted. Same for commercial links.