Update(4): Geen bioscoop maar wel DVD release voor Jungle - Daniel J Radcliffe Holland

Archive

Update(4): Geen bioscoop maar wel DVD release voor Jungle

Jungle komt in Nederland helaas niet in de bioscoop, maar een DVD release staat wel op de planning: donderdag 26 oktober 2017, vrijdag 10 november 2017, vrijdag 17 november 2017, vrijdag 1 december 2017. Uitgever is Splendid Film. Hieronder ook de artwork.

Update: 26 oktober 2017. De DVD release is (in elk geval voor NL) verschoven naar 10 november 2017. Tip: Je kunt eventueel ook de Duitse DVD of Blu-ray kopen (morgen verkrijgbaar), die bevat ook Nederlandse ondertitels.
Update: 9 november 2017. De DVD release is helaas nogmaals verschoven. Hij zou morgen verschijnen, maar bol.com heeft hem nu veranderd naar vrijdag 17 november 2017.
Update: 16 november 2017. Ja, alweer verschoven. Ik zal nu wachten met updaten tot hij uit is, dus hou de site en social media dus in de gaten.
Update: 1 december 2017. De DVD is uit sinds vandaag! O.a. te verkrijgen bij bol.com.

Jungle is binnenkort wel te zien tijdens het Leiden International Film Festival (LIFF) op maandag 30 oktober en donderdag 2 november 2017.


Synopsis:
De jonge Yossi Ghinsberg (Daniel Radcliffe) jaagt een onwaarschijnlijke droom na door naar de mysterieuze diepten van het Amazone regenwoud af te reizen. Een jaar lang begeeft hij zich op de gebaande paden, totdat hij samen met twee nieuwe mede-avonturiers de duistere en charismatische gids Karl ontmoet. Ze volgen hem de jungle in en wat begint als een droom avontuur, escaleert al snel tot een ontzagwekkende psychologische test waar Yossi’s geloof en kracht op de proef worden gesteld.

Jungle is gebaseerd op de internationale bestseller van Yossi Ghinsberg en vertelt het waargebeurde verhaal over overleven tegen alle verwachtingen in.

Genre: Avontuur
Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands/Duits
Duurtijd film: 111 min.
Extra: Featurettes The making of the Yossi Ghinsberg story en Becoming Yossi

Foto's: Splendid Film

No comments:

Post a Comment

Rude or hate comments will be deleted. Same for commercial links.