Update(2): Rupert Grint, Oliver en James Phelps zullen fototentoonstelling openen in Amsterdam - Daniel J Radcliffe Holland

Archive

Update(2): Rupert Grint, Oliver en James Phelps zullen fototentoonstelling openen in Amsterdam

Nieuws voor Nederlandse fans via Warner Bros. NL's Facebook: Daniel's collega acteurs uit Harry Potter, Rupert Grint en James en Oliver Phelps zullen een fototentoonstelling openen in Amsterdam ter promotie van Harry Potter and the Deathly Hallows part 2. (Exclusieve 'behind the scenes' foto's van de Harry Potter films door de jaren heen sinds 2000) Datum: donderdag 30 juni. Iedereen kan het gratis bekijken, twee weken lang tot 17 juli aan het Rembrandtplein in Amsterdam.

Update: 27 juni 2011. De tijd is aangegeven: 19:00 met dank aan rupert-grint.us via Twitter
Update: 1 juli 2011. Een video van Shownieuws hier. In de TV reportage was een meisje die "liever had dat Daniel Radcliffe daar was".

Via Warner Bros. NL:
Donderdag 30 juni zijn Rupert Grint, James en Oliver Phelps in Nederland om een Harry Potter fototentoonstelling te openen.

Ter gelegenheid van de release van de laatste Harry Potter film Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 op 13 juli, zullen de drie bekende acteurs Rupert Grint (Ron Wemel), James en Oliver Phelps (Fred en George Wemel, de oudere tweelingbroers van Ron Wemel in de film) donderdag 30 juni Nederland bezoeken.

De Harry Potter acteurs zullen een speciale openlucht fototentoonstelling openen welke te bezichtigen is op het Rembrandtplein te Amsterdam. De fototentoonstelling geeft met een ruime selectie aan exclusieve beelden een uniek overzicht achter de schermen. Een avontuurlijke reis door alle acht Harry Potter films in fotografie sinds de productie van de films begon in 2000. Gedurende 2 weken zal de fototentoonstelling voor iedereen gratis te bezichtigen zijn vanaf 30 juni tot 17 juli 2011.
Foto: Warner Bros.

No comments:

Post a Comment

Rude or hate comments will be deleted. Same for commercial links.