Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts niet aan Nederland verkocht - Daniel J Radcliffe Holland

Archive

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts niet aan Nederland verkocht

De grote vraag van fans in Nederland: Waarom kunnen we de HBO Max special Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts nog niet in Nederland bekijken? De Amerikaanse streamingdienst (die beschikbaar is in veel andere landen) bracht de special uit op nieuwjaarsdag. Lees hier de officiële aankondiging uit november 2021 (Engels). Voor eerdere vrijgegeven info (trailer, foto's etc.) klik hier (Engels). In buurlanden Duitsland en België is de special (inmiddels) ook al beschikbaar via lokale streamingdiensten.

Veronica Superguide magazine heeft vandaag het antwoord op die vraag: HBO Max koos er bewust voor om de reünie special niet aan Nederlandse tv-zenders te verkopen.
"We verkopen niks meer aan concurrenten", laat een HBO Max woordvoerder aan Veronica Superguide weten.
Jammer, want vorig jaar gebeurde dit nog wel met de Friends reünie, genaamd Friends: The Reunion, ook een HBO Max original. Die was al één dag na Amerikaanse release in Nederland te zien op SBS 6 en dan was er ook nog een herhaling op Net 5 twee dagen later.

De tweede belangrijke vraag komt daarna: Wanneer kunnen we de special dan zien? HBO Max wordt pas later dit jaar in Nederland gelanceerd maar nieuwe informatie is dat HBO Max eind deze maand met een definitieve lanceringsdatum komt. Ook benadrukt de woordvoerder dat de special meteen beschikbaar zal zijn zodra HBO Max hier van start gaat. Wanneer de datum bekend is hoor je het hier natuurlijk, dus hou de website in de gaten.

bron: superguide.nl
foto: schermafbeelding TVLine

No comments:

Post a Comment

Rude or hate comments will be deleted. Same for commercial links.