Updated(2): Harry Potter and the Philosopher's Stone terug in de bioscoop! plus poster - Daniel J Radcliffe Holland

Archive

Updated(2): Harry Potter and the Philosopher's Stone terug in de bioscoop! plus poster

Distributeur Warner Bros. brengt Harry Potter and the Philosopher's Stone, in het Nederlands Harry Potter en de Steen der Wijzen, tijdelijk (weer) terug in de bioscoop om de 20ste verjaardag van de reeks te vieren. Op maandag 22 november is het precies 20 jaar geleden dat de film in Nederland in de bioscoop werd uitgebracht.

Op dinsdag 16 november zijn de tickets in de voorverkoop. De film is vanaf vrijdag 25 november (tot en met 22 december, 18 december aanbod verschilt per bioscoop) te zien en voor het eerst ook in 4DX-zalen van PathΓ©. De stoelen bewegen mee met de film en er zijn licht-, lucht- en watereffecten. Voor meer informatie zie pathe.nl. O.a. ook te zien zijn bij Vue cinemas, vuecinemas.nl en Kinepolis, kinepolis.nl. Een handige lijst vind je op filmladder.nl (aanbod stopt op 15 december).

Update: 27 november 2021. I.v.m. de nieuwe coronavirus maatregelen die ingaan op zondag 28 november komen de voorstellingen te vervallen die gepland stonden na 17:00 uur. Dit kan helaas ook betekenen dat de film niet meer wordt vertoond in de bioscoop bij jou in de buurt. Informeer dus eerst om er zeker van te zijn dat je de film kan zien.
Update: 18 december 2021. Nederland gaat weer in lockdown door de omicron variant van het coronavirus en de bioscopen gaan dus weer dicht vanaf morgen 19 december. Voor nu tot 14 januari 2022. De film komt daarna zoals het er nu naar uitziet niet meer terug. Het programma leek toch al te lopen tot 22 december aanstaande.

De nieuwe poster ter ere van 20 jaar filmmagie:

Foto: Warner Bros.

No comments:

Post a Comment

Rude or hate comments will be deleted. Same for commercial links.