Harry Potter: The Exhibition in NL: Interview met James en Oliver Phelps en meer - Daniel J Radcliffe Holland

Archive

Harry Potter: The Exhibition in NL: Interview met James en Oliver Phelps en meer

Harry Potter: The Exhibition is na o.a. Boston, Toronto, Seattle, New York, Sydney, Brussel etc. eindelijk te zien in Nederland. James en Oliver Phelps (de tweeling Fred en George Wemel in de films) zijn hier ter promotie en voor de opening. Ik zat gisteren tijdens de pers opening in de CineMec in Utrecht Leidsche Rijn met ze aan tafel maar praatte ook met de makers Eddie Newquist, Frank A. Torres en Julie Jentzen over de exhibitie en de films.

Hieronder vind je de audio van de interviews, dat tegelijk plaatsvond met andere websites waaronder snitchseeker.com, en ook een aantal foto's van de exhibitie.


Vanaf morgen 11 februari tot en met 30 juni 2017 2 september 2017 (verlengd op 14 juni 2017) kun je de expo bezoeken. Tickets zijn verkrijgbaar via harrypotterexpo.nl.

De tweeling


Een stuk uit het interview: Kent de tweeling ook Nederlandse Harry Potter woorden?
James en Oliver: "Nee, niet echt veel dingen zijn heel erg verschillend in het Nederlands"
James: "We hebben geleerd dat Zweinstein is "vime"
Mijn reactie: "Hogwarts" in het Nederlands? Zweinstein"
James: "Zweinstein, ja dat is het. Dat is heel verschillend"

(Heb je behoefte aan een hele Nederlandse vertaling van het interview? Laat het weten via een comment. Bij veel belangstelling zal ik eraan beginnen)

De makers


Door mij:


  Officiële photos:


De de door mij gevoerde interviews en foto's zijn voor Daniel J Radcliffe Holland en de Franse website Univers Harry Potter. Ik heb gekozen om hier alleen de foto's i.v.m. Daniel als Harry te publiceren. Als je meer wil zien check dan UHP.


trailer

HARRY POTTER characters, names and related indicia are © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Harry Potter Publishing Rights © JKR. (s16)

© Daniel J Radcliffe Holland 2017

No comments:

Post a Comment

Rude or hate comments will be deleted. Same for commercial links.