HLN interview met Daniel Radcliffe

Het Laatste Nieuws (HLN) uit België was aanwezig bij de HFPA Miracle Workers persconferentie in New York.


Artikel door Kristien Morato:
Er trekt een zware sneeuwstorm over New York wanneer we Daniel Radcliffe ontmoeten in het chique Peninsula Hotel in hartje Manhattan. Een sneeuwtapijt van wel tien centimeter dik zorgt voor heel wat ellende, maar toch slaagt de ­acteur erin om netjes op tijd aan te ­komen. Je zou er met zijn frêle postuur en één meter zestig zo naast kijken, maar zijn volle baard springt zó hard in het oog dat je hem niet kan missen. “Die baard helpt alleen maar om niet vanop afstand herkend te worden”, zegt Radcliffe breed glimlachend wanneer we hem de hand schudden. “Ik word minder herkend wanneer ik een pet draag, maar ik doe eerlijk gezegd niet zoveel moeite meer om me te vermommen. Mijn stem ­‘verraadt’ toch keer op keer dat ik het ben. (lacht)” 
Daniel over Erin Darke:
“Bij haar kan ik helemaal mezelf zijn — ook al ben ik een nerd.”
Klik hier om verder te lezen. Om gratis verder te lezen moet je je e-mail adres invullen waarna je de link naar het volledige artikel ontvangt.

bron: hln.be
foto: Magnus Sundholm

No comments:

Post a comment

Rude or hate comments will be deleted. Same for commercial links.

News Archive

Blog Archive

Charity/Dan supports

Advertisement - Bol.com


Daniel Radcliffe DVD & Blu-rays
Harry Potter shop

Elite Affiliates

Listed

csotd
14 June 2011
Fan Lexikon
more

Official Disclaimer

Daniel J Radcliffe Holland is an unofficial website providing the latest news about British actor Daniel Radcliffe. No copyright infringement is intended. Please e-mail if you have any questions or complaints.
Full Disclaimer
- Privacy Policy.
Creative Commons Licentie