The Woman in Black: NL DVD & Blu-ray artwork

The Woman in Black is uit op DVD en Blu-ray, uitgebracht door Dutch FilmWorks en Entertainment One, en hieronder vind je de artwork.


Synopsis:
Arthur Kipps (Daniel Radcliffe), een jonge advocaat, wordt naar het dorpje Crythin Gifford gestuurd om een erfenis te regelen. Aan de rand van het dorp aan de drassige Britse oostkust moet hij de papieren van de overleden Alice Drablow doorspitten. Terwijl hij in volledige afzondering in haar oude, door moerassen van de buitenwereld afgesloten landhuis werkt, ontdekt hij langzaam het tragische geheim van de vrouw. Een geheim dat nog altijd de rillingen over de ruggen van de dorpelingen laat lopen. Wat de rondwarende vrouw in het zwart er mee te maken heeft wil niemand hem vertellen, maar haar verschijning brengt iedereen, ook Arthur, tot absolute doodsangst…

Heerlijk ouderwets Engels spookverhaal
Daniel Radcliffe speelt in 'The Woman In Black' zijn eerste rol na zijn rol als Harry Potter in de gelijknamige films. Het angstaanjagende 'The Woman in Black' is gebaseerd op de spannende roman van Susan Hill.

Extra's: Inside the perfect thriller: Making of The Woman in Black en No fear: Daniel Radcliffe as Arthur Kipps.

No comments:

Post a Comment

Rude or hate comments will be deleted. Same for commercial links.

News Archive

Blog Archive

Charity/Dan supports

Advertisement - Bol.com

Daniel Radcliffe DVD & Blu-rays
Harry Potter shop

Elite Affiliates

Listed

csotd
14 June 2011
Fan Lexikon
more

Official Disclaimer

Daniel J Radcliffe Holland is an unofficial website providing the latest news about British actor Daniel Radcliffe. No copyright infringement is intended. Please e-mail if you have any questions or complaints.
Full Disclaimer
- Privacy Policy.
Creative Commons Licentie